1b2597c895a606bccc694af1ed2c5dfc 053e7be99688cd86ad513c43bb118fe3 2c9539d8db6cfbf0d4bf273479a46d79

We are pleased to announce the appearance of the new publications by the staff members of the Department of Byzantine History of the UŁ:

Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), część I, Zboża i produkty zbożowe w źródłach medycznych antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), Maciej Kokoszko, Krzysztof Jagusiak,  Zofia Rzeźnicka, Byzantina Lodziensia XVI, Łódź 2014.

Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), część II, Pokarm dla ciała i ducha, ed. Maciej Kokoszko, Byzantina Lodziensia XIX, Łódź 2014.

Cereals of antiquity and early Byzantine times. Wheat and barley in medical sources (second to seventh centuries AD), Maciej Kokoszko, Krzysztof Jagusiak,  Zofia Rzeźnicka, Byzantina Lodziensia XX, Łódź 2014.

These titles are the result of the NCN grant Food for the body and soul. Nutrition and culinary arts of antiquity and early Byzantium, 2nd-7th centuries, carried out by a team led by Dr. Hab. Prof. of the UŁ M. Kokoszko in the Department of Byzantine History of the Faculty of Philosophy and History of the UŁ  in 2011–2014.

The books can be bought at the online bookstore of the Łódź University Publishing House.

This entry was posted in Bez kategorii. Bookmark the permalink.